Tuesday, 25 August 2015

Cotton Satin matching Songket

As salam
Kak Shala kembali, maaf lama tak upload kain baru. Akk sibok sgt dgn tugas hakiki beberapa bulan yang lalu di office, mmg x sempat sesangat, balik umah je dah nak terpengsan keletihan

Kali ni kak Shala bawakan beberapa pasang cotton sateen yg dimatchkan dengan songket. 2 meter cotton satin + 2 meter songket = 4 meter. Sangat cantik dan klasik. Songket ni macam songket Terengganu yg ada kaki tu. Sesuai kalau nak buat baju kurung klasik ke, baju kurung Riau ke, Pahang ke....Kedah pun boleh. Aritu akk nampak Zara Zya buat peplum songket kain plain, sgtlah sweet....nak tunjuk cemane akk x de gambar tu sbb tu gambar pin up poster Media Hiburan cover dia Nora Danish beraya ke kampung kekasihnya :) akk majalah hiburan ni memang x bape minat nak beli...belek2 kat MPH je aritu

Songket ni kat Jakel dijual pada harga RM45/m so kalau untuk 2m kain tu je dah RM90, cotton sateen ni sangatlah selesa, lembut dan menyerap peluh....cotton satin ni mahal daripada English cotton.

Walaupun kain dikenakan GST tapi kami di Shalawati.com tidak akan mengenakan charge tersebut kepada pelanggan tersayang.... x pe kami absorb GST & postage percuma tau.... so, harga cotton satin matching songket ini dijual pada harga RM130 sahaja.

Happy shopping semua, untuk pembelian boleh WA kak Shala kat 0192480228 ya, terima kasih....

Ini akk nak tunjukkan bahawasanya songket itu berkaki, cantik sangat :)



Kod: MIS 917 (Blue grayish)

Kod: MIS 918 (Emerald Green)

Kod: MIS 919 (Maroon)

Kod: MIS 920 (Purple mangosteen)

Kod: MIS 921 (Green Olive)


Sunday, 15 March 2015

Italian Chiffon by Maya

Ukuran 3.5m x 60"
Perlu lining
Tampalan batu berwarna warni
Harga RM110 penghantaran percuma dengan Poslaju ke seluruh Malaysia
Sila sms/whatsapp 019248 0228

MIS 907


MIS 908 - SOLD


MIS 909 ~ SOLD


MIS 910 ~ SOLD


MIS 911 ~ SOLD


MIS 912 ~ SOLD

MIS 913


MIS 914


MIS 915

Saturday, 29 November 2014

Loyalty Customer Points

[DAPATKAN FABRIK KEGEMARAN ANDA SECARA PERCUMA!!!!!]

As salam
Kepada semua pelanggan Shalawati.com yang kami hormati dan sayangi,
Sempena Ulangtahun ke 5 kami pada 15 Dec 2014 ini,
Kami akan memperkenalkan program Loyalty Customer Points sebagai penghargaan kami di atas kesetiaan anda sebagai pelanggan kami hingga ke hari ini.

DAPATKAN FABRIK KEGEMARAN ANDA SECARA PERCUMA!!!!!

Bagaimana?
Terma dan syarat:
1)                 Terbuka kepada semua pelanggan Shalawati.com yang like page Shalawati.com di Facebook sahaja
2)                Tempoh pusingan pertama program ini ialah dari 30 Nov 2014 ~ 15 Dec 2015
3)                 Beli kain dari kami bermula hari ini, untuk pembelian ke 13 akan diberikan percuma
4)               Anda berhak untuk untuk memilih sendiri fabrik kegemaran anda sewaktu penebusan dilakukan.
5)                Pembelian pada harga borong tidak layak untuk sistem ini
6)                Pemberian kain percuma adalah pada harga yg setara dengan kekerapan pembelian. Contoh: Jika anda adalah pelanggan setia Chiffon dari Gulati’s, Euro Moda’s, Maya atau mana-mana gedung kain mewah, anda layak untuk menerima sepasang kain chiffon dari gedung tersebut juga.
7)                 Jika pembelian anda bercampur-campur, kami akan melihat patent kekerapan belian anda, dan akan memberikan anda material yg setara dengannya, namun jika ia pada nisbah 6:6 kami akan berikan anda kain terkini yg ada dalam stok kami setara dengan patent kekerapan.
8)                Pihak kami juga akan merekod setiap butiran pembelian anda sebagai rujukan.
9)                Tempoh penghantaran pemberian kain percuma anda tertakluk kepada stok yg ada kerana kami akan cuba memberikan anda kain dengan rekaan terbaru di pasaran.
10)            Kos penghantaran kain percuma akan ditanggung oleh pihak kami.
11)              Setiap 12 pasang pembelian, kaunter kiraan untuk rekod anda akan direset menjadi 0 semula apabila penebusan kain percuma anda selesai dihantar.
12)             Kami akan umumkan nama pelanggan yg mendapat penebusan percuma di page dan blog kami untuk tujuan promosi, namun sekiranya pelanggan enggan atas sebab privasi kami hanya akan mengumumkannya dengan nama samara (nickname) mereka.
Jadi, tunggu apa lagi? Buatlah pilihan yg bijak dengan membeli belah di Shalawati.com kerana kami, selalu menghargai anda pelanggan kami yg setia.

Admin Shalawati.com

Taman Puchong Utama, 29 Nov 2014, 10.39 pm

Thursday, 27 November 2014

Dubai Chiffon


Material chiffon yg berkualiti tinggi, lembut dan lasak
Printing yg sangat sharp dgn warna2 vivid seakan hidup
Ukuran 3.5m x 60”
Washable (handwash), perlu lining
Kuantiti dan edisi terhad
Harga RM120 penghantaran percuma ke seluruh Malaysia
Sila WA/sms 0192480228

MIS 903 (Last piece) SOLD

MIS 904 (SOLD)

MIS 905 (SOLD)

MIS 906 (BOOKED)

Tuesday, 25 November 2014

Clearance Sales Terlajak Diskaun


Kod: YES 1 (SOLD OUT)

Harga asal RM65
Harga YES RM35 
Postage Semenanjung RM6/Sabah Sarawak RM10
Pembayaran bolehlah dibuat ke akaun :
Maybank 164490175998 (Shalawati Yudin)
CIMB 7600600600 (Shalawati Yudin)
Wassap/sms 0192480228


Kod: YES 2 (SOLD OUT)
Harga asal RM65
Harga YES RM35 
Postage Semenanjung RM6/Sabah Sarawak RM10
Pembayaran bolehlah dibuat ke akaun :
Maybank 164490175998 (Shalawati Yudin)
CIMB 7600600600 (Shalawati Yudin)
Wassap/sms 0192480228

Kod: YES 3 (SOLD OUT)
Harga asal RM65
Harga YES RM35 
Postage Semenanjung RM6/Sabah Sarawak RM10
Pembayaran bolehlah dibuat ke akaun :
Maybank 164490175998 (Shalawati Yudin)
CIMB 7600600600 (Shalawati Yudin)
Wassap/sms 0192480228

Kod: YES 4
Harga asal RM65
Harga YES RM45 
Postage Semenanjung RM6/Sabah Sarawak RM10
Pembayaran bolehlah dibuat ke akaun :
Maybank 164490175998 (Shalawati Yudin)
CIMB 7600600600 (Shalawati Yudin)
Wassap/sms 0192480228

Saturday, 8 November 2014

De Cassandra

Fabrik lembut
Ukuran 4m x 45"
Harga RM55 free postage seluruh Malaysia


MIS 898 ~SOLD

MIS 899~SOLD

MIS 900 ~ SOLD

MIS 901

MIS 902 ~ SOLD

Thursday, 6 November 2014

Dubai Chiffon

Fabrik chiffon yang lasak
Washable
Tiada tampalan batu
Perlu lining
Ukuran 3.5m x 58"
Harga RM120 free postage dgn Poslaju ke seluruh Malaysia

MIS 894 (SOLD)

MIS 895 (SOLD)

MIS 896 (SOLD)

MIS 897 (SOLD OUT)
Yg ni lembut dari 3 atas tu, macam Pure Silk tapi jenis washable (hand wash), sgt3 exclusive corak ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...