Wednesday, 12 January 2011

100% Pure Silk from Gulati's

100% Pure Silk
* Fabrik sutera & chiffon yang sangat eksklusif untuk ke majlis-majlis istimewa
* Tampalan batu yang berwarna warni (studded stone)
* Dry clean
* Perlu lining
* Ukuran 4m x 45"
* Harga RM280, penghantaran percuma dengan Poslaju
* Harga di Gulati's RM348


PCS 7
this piece materialnya dari Korean Silk, so yang ni tidak perlu lining. Kalau pergi kat tailor suruh tailor potong baju ni menegak so boleh nampak kurus, sorry kak Shala x reti nak pakaikan patung dlm keadaan kain itu menegak . Zoom kat gambar so boleh tengok bunganya yang digitally printed, macam bunga hidup. Maaflah ya, kain ni duk dlm paper bag agak lama so kesan lipatan tu jelas kat situ.....hehehehe...


PCS 8 ~ reserved for Naja
 yang ni pula fabric Chiffon silk yang sangat-sangat lembut. Yang ni kena lining.
Yang ni nampak elegen......sukaaaaaaaaaa........


PCS 9 ~ Sold to Norliyana
yang ini juga materialnya ialah chiffon yang sangatlah lembut, so kena lining juga ya


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...