Tuesday, 25 August 2015

Cotton Satin matching Songket

As salam
Kak Shala kembali, maaf lama tak upload kain baru. Akk sibok sgt dgn tugas hakiki beberapa bulan yang lalu di office, mmg x sempat sesangat, balik umah je dah nak terpengsan keletihan

Kali ni kak Shala bawakan beberapa pasang cotton sateen yg dimatchkan dengan songket. 2 meter cotton satin + 2 meter songket = 4 meter. Sangat cantik dan klasik. Songket ni macam songket Terengganu yg ada kaki tu. Sesuai kalau nak buat baju kurung klasik ke, baju kurung Riau ke, Pahang ke....Kedah pun boleh. Aritu akk nampak Zara Zya buat peplum songket kain plain, sgtlah sweet....nak tunjuk cemane akk x de gambar tu sbb tu gambar pin up poster Media Hiburan cover dia Nora Danish beraya ke kampung kekasihnya :) akk majalah hiburan ni memang x bape minat nak beli...belek2 kat MPH je aritu

Songket ni kat Jakel dijual pada harga RM45/m so kalau untuk 2m kain tu je dah RM90, cotton sateen ni sangatlah selesa, lembut dan menyerap peluh....cotton satin ni mahal daripada English cotton.

Walaupun kain dikenakan GST tapi kami di Shalawati.com tidak akan mengenakan charge tersebut kepada pelanggan tersayang.... x pe kami absorb GST & postage percuma tau.... so, harga cotton satin matching songket ini dijual pada harga RM130 sahaja.

Happy shopping semua, untuk pembelian boleh WA kak Shala kat 0192480228 ya, terima kasih....

Ini akk nak tunjukkan bahawasanya songket itu berkaki, cantik sangat :)



Kod: MIS 917 (Blue grayish)

Kod: MIS 918 (Emerald Green)

Kod: MIS 919 (Maroon)

Kod: MIS 920 (Purple mangosteen)

Kod: MIS 921 (Green Olive)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...